Konnerup & Co

Besøg hos Konnerup & Co


Vi har været en tur på fyn…. Åhhhh så hyggeligt der er på sydfyn. Slog lejr i Fåborg og trillede ud på eventyr derfra.

Må indrømme at jeg gennem tiden har fyret rigtigt mange jokes af omkring folk der camperer. “Sig hej til familien Danmark”. Men er vist blevet voksen, moden og følsom i mellemtiden. Det er MEGA hygge at campere – Jeg ELSKER det.
Ah ok – måske elskede jeg det ikke helt så meget natten til søndag hvor vores telt var ved at lette fra jorden på grund af blæsevejr, men bortset fra det er jeg solgt!

Vi trillede rundt i Fåborg og omegn og på vej til Svendborg stødte jeg på en lækker lille biks som krævede lidt særlig opmærksomhed fra undertegnede; Konnerup & Co.
Chokolade er sgu ikke bare chokolade. Og det er denne virksomhed et levende bevis på.

Det er ikke så farligt længe siden jeg selv stødte på Konnerup & Co. første gang. En afhængighed er blevet skabt.

Smagen er et kapital for sig, men det der yderligere tiltaler mig ved disse lækre chokolader er deres indpakning. Jøsses kan blive helt dårlig over deres chokoladeplader – Hvor er de bare fine! Elsker at indpakningen i sig selv er en oplevelse.
Konnerup & Co

Chokoladen hos Konnerup & Co er så fint indpakket.

Nå men tilbage til butikken Konnerup & Co.
Foruden den lækre chokolade finder du også skønne værtindegaver i form af kaffe, te og diverse andre lækkerier.
Butikken byder desuden på hjemmelavet is og en indretning der indbyder til at  man sætter sig ned, slår stængerne op og nyder en kop kaffe.
Konnerup & Co
Konnerup & Co
På trods af min lyst til at købe stort set 2 stk af alt i butikken begrænsede jeg mig.
Svesken på disken – Lad os være ærlige… Chokoladen holder ikke dobbelt så længe når jeg køber dobbelt så meget…. Jeg spiser bare så meget mere.
Konnerup & Co
Jeg nappede lidt fyldte chokolader og en plade med hvid chokolade og lakrids. Der var lækkert. Havde drømt om at nyde det men jeg læste en bog og drak en kop kaffe i teltet. Desværre gik det som det altid går – vi fik proppet alt for mange aktiviteter ind i vores program, så jeg endte med at nyde chokoladen i sofaen søndag aften mens vi så film.
Konnerup & Co
Fyn er mega meget et hit…. Im soo much coming back – Og lur mig om ikke også Konnerup & Co endnu gang står på besøgslisten.
Indtil da fryder jeg mig over at chokoladen også kan købes på nettet og i adskillige specialbutikker her i Århusområdet.Hvis du ligesom jeg er en sucker for god chokolade så besøg deres hjemmeside lige her… Men må dog advare om at skidtet er stærkt vanedannende.
Sydfyn