Jeg har verdens sejeste mor og en fantastisk far!!!

Måske har du bemærket at der har manglet opskrifter på bloggen og fjæsen siden torsdag…

Det skyldes at min mor desværre endnu engang blev ramt af en blodprop i hjernen…. Og lad mig starte med at skrive, at hun har det godt!!
Hun var allerede oppe at gå dagen efter, og det virker faktisk som om, at hun også er sluppet meget heldigt denne gang. For det er desværre ikke første gang…
På trods af at hun er i fantastisk form, ja så bliver hun også ramt af sygdom.

Men min mor er en stærk dame. Hun er stædig og ikke mindst SEJ! Så er ikke i tvivl om at hun nok skal komme helt ovenpå igen!

Min far ringede til mig og fortalte det – og han er heldigvis et meget roligt menneske…. Så ingen grund til panik eller hysteri – hvad jeg ellers godt kan have tendens til…. Kan jeg komme til det løber jeg rundt som en hovedløs kylling… Hans sidste bemærkning inden jeg lagde på var: “Nu kører du pænt!”.
Alle burde have en rolig mand som min far ved deres side.
Og for at være helt ærlig – så har jeg faktisk 2!
For Claus har nogenlunde samme rolige tilgang til tingene, og det hjælper uden tvivl, at have ham i nærheden når livet ramler.

Men det sætter unægteligt tingene i perspektiv at blive ringet op på den måde.
Chokket kommer man jo ikke udenom – heller ikke selvom man prøver at være den stærke…. Pfff – det virker bare slet ikke for mig!! Godt jeg har Claus!

Man kommer til at tænke over nogle ting – og man kommer automatisk til at gøre sig overvejelser omkring de beslutninger man tager i dagligdagen.
Pludselig virker det knap så vigtigt, at rødkålen er hjemmelavet – eller at honninghjerterne er hjemmebagt…. Det bliver nok også jul, selvom der ikke blev bagt klejner eller postet opskrift på disse.

Og så alligevel ….

For imorges gik jeg igen igang i køkkenet….

Ikke fordi jeg burde, men fordi jeg havde lyst. Det er her jeg slapper af. Det er her tankerne flyder og det er her, jeg får følelsen af, at jeg “får noget fra hånden” …. Er det ikke skørt….?
Jeg mener det er jo bare småkager…. Det er jo ikke en kur mod kræft – eller blodpropper for den sags skyld….

Jeg tror det hænger sammen med måden jeg er opdraget på … Den der gode vestjyske ånd, der fordrer til at “man kommer videre” frem for at sidde og ynke sig selv (Ej helt ærligt – Det har jeg også gjort…Det ER jo min mor….!).
Men det her med at få lov at slå i en klump dej – det virker meget godt for mig – og kombineret med lidt frisk luft og hestemulen – så er jeg stille og roligt landet igen….Julen handler om at slappe af og nyde hinandens selskab…. Og være gode ved hinanden…. Og det vil jeg gøre 100 % i år…. Med min dejlige søster og hendes familie, min søde kæreste og ikke mindst begge mine überseje forældre!!

Så glædelig jul til jer alle!!