Tidsoptimist med hang til selvfornægtelse

Kender du typen?! Typen der siger “Det kan jeg da hurtigt lige klare” – og typen der ikke når i land med halvdelen af alle de projekter der sættes igang.

Den type er jeg – Og FUCK hvor er det irriterende!! Jeg er den type, jeg selv irriteres grænseløst af! Der er ikke noget værre end folk der sætter 100 ting igang, og ikke formår at færdiggøre dem. Ikke desto mindre har det været mig de sidste 10-12 måneder.

LAD OS LIGE OPSUMERE LIDT PÅ MINE PLANER OG AMBITIONER DE SIDSTE 12 MÅNEDER:

 

  • At købe en nedlagt landejendom fra 1890 med planer om at renovere hus og udbygninger “BIG TIME” er et “halvstort” projekt.
  • At få en baby oven i hatten og naivt tro på, at jeg stadig kan nå lidt “hygge-arbejde” OG renovering af gård, er et udtryk for tidsoptimisme.
  • At tænke at jeg under min barsel ENDELIG kan få gang i madbloggen igen oven i renovering samt heste-  OG babypasning, er bare direkte tåbeligt og UREALISTISK!!

 

I grunden er jeg vel det man kalder en tidsoptimist.

Hvilket som udgangspunkt er fint nok, hvis man bare er lidt realistisk samtidig…
Newsflash; – Det er jeg så IKKE!
Jeg er typen der åbner min instagram og tænker; Hey – det ser spændende ud, det vil jeg også! – Uagtet om jeg så har tid til at gøre det – eller for den sags skyld overskud.
Resultat; Jeg har uanede mængder garn, stof, opskrifter og andet “LÅRT” liggende, som bare venter på at jeg skal genfinde en form for fokus og evne til at færdiggøre ting.
Men på trods af alt dette, så er det alligevel lykkedes fotografen og jeg at færdiggøre en del af de mange projekter, vi havde på vores liste da vi flyttede ind på Enghavegård.
Da vi flyttede ind på Enghavegård, var der ikke grænser for, hvor meget der skulle laves. Og vi kunne nå det hele! OkkeDog! Både indvendigt og udvendigt. Ikke noget problem!
– Og helt ærligt;  Vi HAR nået meget.
Men det er vist primært med hjælp fra vores ihærdige fædre!!
Status siden overtagelse 1. februar 2017:
  • Der er blevet sat ca. 250 hegnspæle, svarende til ca. 800 m hegn og anlagt folde
  • Stalden er blevet indrettet med 4 opmurede bokse
  • Der er trukket vandrør rundt i hele stalden og installeret cirkulationsvarme, der automatisk starter når temperaturen når ned på 5 grader, så vandrør og hestenes vandkopper holdes frostfrie TRODS perioder med seriøs kulde.
  • Der er muret og lagt tag på 78 kvadratmeter isoleret fyrrum, sadelrum og lagerrum
  • Det uudnyttede loftrum er blevet ryddet og der er trukket nye elinstallationer
  • Loftet er isoleret med papiruld
  • Der er skiftet vandrør på loftet og i det ene badeværelse

 

-Sidst men ikke mindst er der blevet malet “hist og her”.

 

Lige nu går vi så og venter på at frosten forsvinder, så vi kan få gravet vandrør ned tværs over gårdspladsen og få skrottet det gamle oliefyr fra 60’erne.

Fyrrummet er bygget op ude i stalden, hvilket betyder at varmen skal kunne fordele sig fra stalden og over i stuehuset – Og på sigt ind i det der skal blive fotostudie (Engang i år 2035 – hvis vi lige ligger tidsoptimisten på hylden).

Mens vi venter på fyr

Når fyret er på plads tager vi en pause.
Planen var egentlig at vi skulle fortsætte og starte med at vælte en mur og ligge det lille badeværelse sammen med det gamle fyrrum, så vi får et stort badeværelse og herefter fortsætte med at “vælte lidt vægge” og lave et nyt køkken :/ ….
Men de planer er sat på pause for en stund. Vi har brug for et pusterum og tid til at NYDE vores skønne paradis herude på landet. Sommeren bliver istedet brugt på små projekter, som at male, tapesere, kalke og sætte lidt gipslofte op.
Måske bliver vi nogle vildbasser og lægger lidt gulv også… Men igen-  måske er det bare tidsoptimisten der taler her!!!
Uanset så glæder vi os til at nyde livet på Enghavegård i 2018 – med alle vores hængepartier og halvfærdigheder.
#tidsoptimist

Er du nysgerrig kan du følge vores hverdag på Insta – Fordi ALTING ser så pænt ud på Insta ;)