2 er blevet til 3 – og lejligheden er blevet byttet ud med landmandsliv og gummistøvler


Tiden går. Uger bliver til måneder, og måneder bliver til år.
Det er vel snart et år siden, jeg sidst har postet et indlæg her på bloggen. Det skyldes primært at vi (fotografen og jeg) har haft ALT for meget om ørene.
Vi er blevet forældre… Det er STORT – og ikke mindst en kæmpe omvæltning. For mig, der altid har elsket at lave mad, er tilberedning af mad nu noget der skal overståes så hurtigt som muligt – Og helst før Gugster begynder at “øffe” – Hvilket sker lige omkring kl. 17.30…. Og med det mener jeg PÅ SLAGET 17.30!!
Hjemmelavet pesto er blevet byttet ud med hjemmelavet grød og mos. Jeg er blevet SVÆRT awsome til at koge havegrød!! Og selvom det er hyggeligt at lave mos til søde lille Karoline (hvad ellers kunne prinsessen hedde), så er det ikke helt det samme, som at have god tid til at kræse om maden. men jeg trøster mig med, at den tid kommer igen.
Foruden familieforøgelsen, er der sket dét, at fotografens arbejde på LEGO har betydet at vi har fået nye sygesikringskort, grundet adresseskift. Et liv i lejlighed er skrottet til fordel for 360 kvadratmeter stuehus og 800 kvadratmeter udhuse i Tørring nord for Vejle.
At skifte lejligheden i Randers ud med egen “farm” hvor der er rigeligt plads til både heste og fotostudie har været en drøm for Claus og jeg længe. Og en omvæltning!
Vi har kigget på mange fine huse og gårde og endte i september 2016 med at købe dejlige “Enghavegård”. En fantastisk fin gammel gård fra ca. 1890. Der er dådyr i baghaven og 3 km til Netto. Hvad mere kan man ønske sig?!
Så nu bor vi her. Vi har fundet et sted der for os er helt rigtigt. Masser af plads til både heste og kameraer. Og ikke mindst smuk natur i baghaven.
Jeg er sikker på at det bliver helt fantastisk at se Karoline vokse op i disse omgivelser.
Jeg håber, at jeg med tiden kan få overskud til madbloggen igen – For arbejdet med den er MEGET savnet. Men desværre forholder det sig sådan, at døgnet kun byder på et begrænset antal timer, og så længe timerne ikke rækker, til alt det jeg gerne vil nå, må jeg finde mig i at der skal prioriteres lidt.
Men “Mormor-stilen” er langt fra lagt på hylden. Den er blot blevet tilpasset en ny og anden hverdag. Jeg læser stadig kogebøger som “nat-læsning”.
Jeg følger stadig alle mine “med-bloggere”, og jeg ser frem til den dag, hvor der igen er mere overskud i vores travle hverdag, så røremaskinen kommer på overarbejde og jeg kan være kreativ i køkkenet <3