Mormormad når det er bedst!

Besøg bloggen og få opskrifter & Inspiration

Velkommen til Mormor er det nye sort.
Jeg elsker Mormormad. Det er det bedste jeg ved! Hjemmebagte småkager skal laves med smør og der skal rigtig fløde i saucen! Jeg elsker at nørde i mit køkken. 
Her på bloggen deler jeg masser af opskrifter på god gammeldags mormormad. 

Tusind tak fordi du læser med. Hvis du har spørgsmål til mig eller input til siden modtager jeg dem gerne. Skriv gerne en mail - eller kontakt mig via min facebookside. 

Jeg håber at du på min side finder inspiration til nye projekter i dit køkken. 

Kærlig hilsen HelleHvad er "Mormor er det nye sort"?
Det er en blog fyldt med god gammeldags mormormad og lidt nyere retter.Det er også en legeplads hvor der er mulighed for at eksperimentere. Det er IKKE en blog der hylder diverse diæter eller slankekure. Jeg holder på at man må spise alt det man lyster - bare man gør det med måde. I min kogebog finder du både sunde & usunde retter.  

Jeg håber du vil nyde billederne her på bloggen og lade dig inspirere til at "mormorisere" din tilværelse lidt.  

Jeg går ikke på kompromis - hverken med fotos eller opsætning. Det er vigtigt for mig at alle de opskrifter jeg udgiver er gennemarbejdede og lækkert præsenteret.
Kvalitet frem for kvantitet.

HVORFOR LAVE DENNE BLOG

Det nemme svar er jo nok "FORDI JEG KAN". 
Jeg er selv grafiker og kæresten er fotograf. 

- Men hvis jeg skal gå i dybden er det jo først og fremmest fordi jeg elsker de gode gamle dyder. Jeg har en kærlighed til mormormad - Bl.a fordi min mormor i mange år sørgede for at samle familien til søndagsmiddage, forbinder jeg den gode gammeldags mormormad med hygge og nærvær. Et pusterum i en ellers travl hverdag.

For mig er det med kogebøger sådan en lidt speciel ting. Det er min "hyggelæsnig" og jeg læser dem i stor stil. Det allervigtigste for mig når man taler om kogebøger er billeder. Der skal være masser af billeder - Så jeg har valgt at fokusere på er det visuelle.


Seneste indlæg