Kender du typen?! Typen der siger “Det kan jeg da hurtigt lige klare” - og typen der ikke når i land med halvdelen af alle de projekter der sættes igang. Den type er jeg - Og FUCK hvor er det irriterende!! Jeg er den type, jeg selv irriteres grænseløst af!
Tiden går. Uger bliver til måneder, og måneder bliver til år. det er snart et år siden jeg har postet et indlæg her på bloggen og det skyldes primært at vi (fotografen og jeg) har haft ALT for meget om ørene. Vi er blevet forældre OG gårdejere... Det er STORT!
Syltede blommer er ikke bare lækkert til is eller i kage. Her får du en fantastisk opskrift på syltede blommer der sammen med franskbrød bliver til en lækker dessert, der dufter af efterår og vinterhygge, og er særligt velegnet til lidt selvforkælelse efter en gåtur i skoven..... Mmmmmm - Søndagshygge når det er bedst!
Min mormor var en klog dame. Hun lærte mig at det var spild af penge at købe dyre indkøbsposer hver gang jeg handelede. Jeg skal være ærlig og sige at jeg stadig køber dyre plastikposer når jeg handler, men ét af hendes husholdningsfif bruger jeg ofte. - Jeg opbevarer saft og supper i brugte mælkekartoner.
Min mormor bagte verdens bedste franskbrød - og den dag idag, er hendes franskbrød stadig det foretrukne brød herhjemme. En skive mormorbrød med spegepølse er til dags dato stadig én af mine foretrukne eftermiddags-hygge-snacks.
En ny favorit har ramt min frokosttallerken. Frisk mozarella med ramsløg ... Det er MEGA lækkert og smager helt fantastisk på et stykke ristet rugbrød....
Har du ramsløg i massevis, er hjemmelavet ramsløgsolie, en fremragende måde at få brugt nogle af de smagfulde blade på. Olien er super god i en salatdressing, ligesom hjemmelavet mayonaise med ramsløgsolie er et mega hit herhjemme.
...