Hjemmebagte hindbærsnitter er et MEGA hit. Se her hvordan du bager små lækre hindbærsnitter, der er liiiige til at hapse. Yderligere resulterer de små hindbærsnitter også i at du ikke behøver at udrulle dejen, hvilket gør opskriften meget hurtigere at kaste sig over.
Hjemmelavede kammerjunkere lyder som noget man laver når man er arbejdsløs og “har tid til den slags”. Og må da indrømme at det tager lidt længere tid end at nappe dem fra en pose, men hvis man har tid og lyst er det slet ikke så svært og for den sags skyld tidskrævende som man kunne frygte.
Nytår er lige rundt om hjørnet. Jeg er fyldt til randen med fedt og sukker og magter snart ikke at klemme flere julesmåkager ned. Men ud skal de ikke - så nu er de omdannet til lækre desserter til nytårsbordet der langt fra smager af jul, men blot tilfører et strejf af vinterhygge!
Æblekage med brunkagelåg lyder lidt som noget julemad, men der tager du fejl. Denne lækre æblekage smager af karamel og med kanelis på toppen er den et sikkert hit! Skulle jeg holde nytårsaften var den helt sikkert at finde på nytårsmenuen!
Hvis man nu ikke lige tænker at kransekage er det største hit på sådan en nytårsaften, så kommer der her en opskrift på lækre brunkager med den skønneste karamelsmørcreme imellem. Den er iøvrigt også et mega hit her op til jul hvor jeg selv er ved at gå lidt kold i alle småkagerne - men spises, ja det skal de jo ;)
Jeg elsker ostekage og denne ostekage med appelsin og brunkagebund er et mega hit!
I sidste uge modtog jeg en KÆMPE kasse fra Karen Volf fyldt med småkager, pebernødder og lækre klejner. Har masser af ideer til lækkerier jeg skal afprøve med de lækre kager, men i første omgang kastede jeg mig over et nemt lille projekt. Chokoladeovertrukne klejner. Det er lækkert!
Okay.... Oven på en laaaang men også helt fantastisk hyggelig weekend fik jeg igår lyst til lidt sødt.... Valget faldt på hindbærsnitter da jeg har haft en craving efter dette lige siden Karoline havde hjemmebagte hindbærsnitter med ud i stalden.... Så nu skulle det være.... Bagte dem i miniformat så de faktisk blev til små fine småkager... Det var et hit.... !! Formåede dog at brænde første portion af så de mest af alt mindede om chokoladesmåkager.... BIG WOOPS... Nå men anden portion blev ganske vellykket og sammen med min dejlige veninde Mia fik jeg indtaget adskillige hindbærsnitter igår aftes.... Det var skøøøøønt.... Opskriften finder du her .....
Søndag stod på fotoshoot ved Oksbøl sammen med fotografen.... Mega hyggelig dag med super søde mennesker og deres dejlige heste.... Jeg elsker lige at have lidt hjemmebagte kiks eller småkager med i tasken når vi er afsted sådan en dag.... Disse hjemmebagte digestive kiks er super lækre og et klart hit til forårets udendørshygge....
Seriøst det er NITTEN at være hende der har lavet en kogebog og så ikke kan finde ud af at bage en ganske almindelig brownie.... Nå men nederlag blev i dette tilfælde vendt til succes... Min super tørre kage blev forvandlet til de lækreste romkugler... Så ingen kage i skraldespanden men masser af kage i maven.... Se opskriften på lækre og nemme romkugler her....
Fastelavnssøndag.... Endnu en undskyldning for at fylde sig med lækre boller, se en god film og slappe af.... Disse vandbakkelser med blåbærskum er super lækre, og en god afveksling til de klassiske boller med fløde, syltetøj og creme, men alternativt så smæk begge varianter på bordet - så er du godt dækket ind ;)
Fastelavn er mit navn... Boller vil jeg have .... ! Fastelavnsboller er bare SÅ meget et hit. Både vandbakkelserne og de gammeldags. I år ville jeg prøve noget andet - Så jeg har skiftet cremen ud i de gammeldags fastelavnsboller med lakridsmarcipan, hvid chokolade og lidt syrlige hindbær. Syntes det er super lækkert, men er du mere til klassikeren så er det bare at fylde dem med vaniljecreme istedet. Opskriften på bolledejen er super lækker og FYLDT med smør.... Det kan vi lide!
I det dejlige solskin idag fik jeg lyst til at bage lidt sommer-muffins. Har haft en skøn weekend på Skagen med venner og kæresten - og generelt tegner denne uge til at blive dejlig afslappende. Påsken er liiiige rundt om hjørnet og solen skinner fra en sky-fri himmel. Det skal fejres med skønne sommerlige hindbærmuffins...
Fredag holdte vi fødselsdag for Claus. Traditionen tro var det Fødselaren der fik lov at bestemme menuen... Til dessert stod den på hjemmelavet is samt disse super lækre lakridsmarengs. Min kære SØS og Mummy ... You are gonna love these :) !!
Jeg har lige overgået mig selv.... Har præcist for 2 minutter siden hevet de LÆKRESTE småkager ud af ovnen. Er et af de mennesker der mener at lakrids og chokolade sammen er det nye sort... Så fiflede lidt med en af mine opskrifter på cookies og fik skabt mig intet mindre end et FÆNOMENALT resultat - Beklager min manglende beskedenhed. Jeg vil forsøge at finde den frem i morgen, men lige nu er det high five til mig selv....
Den skønne kiksekage har fået et lidt dårligt ry efter hele salmonella hypen.... Super ærgeligt for den smager jo helt fantastisk. Udgangspunktet er udelukkende gode sager... Der er Palmin, der er æg, der er smør, der er chokolade - Den indeholder ALT hva der er godt for hjertet!!! Har du ligesom jeg mod på at give kiksekagen en chance mere så finder du opskriften her....